Verenigingsgegevens - Vogelverenigingen District Zuid-Holland NBvV

Gegevens verenigingen District Zuid-Holland - NBvV
Waarom vragen wij uw verenigingsgevens, Logo vereniging, gegevens bestuursleden, en de Tentoonstellingsgegevens.
Wij vragen u dit zodat wij deze website compleet kunnen maken zodat iedereen in Zuid-Holland en daarbuiten ons weten te vinden.

Daarom is het van groot belang dat u het "Gegevens verenigingen formulier" zo volledig mogelijk invult en op de "Verzenden" knop klikt.

Wat vragen wij:

Gegevens vereniging:
- Vereniging (maak uw keuze) (Kies hier voor welke vereniging u dit formulier invult (u kunt een keuze maken uit de lijst, hier staan alle verenigingen
  uit Zuid-Holland in)
- Rayon* (u kunt hier een keuze maken uit de lijst in welke rayon uw vereniging zit, hier staan alle rayons in)
- Ingevuld door* (vult hier de naam in wie het formulier namens de vereniging heeft ingevuld.
- Datum formulier ingevuld (Vult hier de datum in wanneer u het formulier heeft ingevuld. (bijv.: 25-12-2020 of u klikt op de agenda-icoon welke achter
  de regel staat en kies de juiste datum)
- Logo vereniging (Hier kunt u uw logo van de vereniging bijvoegen, dit bestand mag een PNG-, JPG-, PDF- of een Word-document zijn).

Gegevens voorzitter t/m Materialen-commissaris:
Zoals u kunt zien vragen wij alleen de gegevens van de volgende bestuursleden; Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Ringen- en Materialen-commissaris. Andere bestuursleden, commissieleden enz. vragen wij niet.
Wat vragen wij van de bestuursleden:
- Naam
- Telefoonnummer (heeft u een 06 nummer gelieve dit dan hierin te vullen)
- E-mailadres

Gegevens Website:
- Wij hebben*  Geen website (als uw vereniging GEEN website heeft klikt u deze RadioButton aan)
- Wij hebben*  Wel een website (als uw vereniging WEL een website heeft klikt u deze RadioButton aan en vult u de onderstaande gegevens in)
- URL Website (hier kunt u de URL-benaming plaatsen van de website, bijvoorbeeld www.denachtegaalhjd.nl)
- Omschrijving (hier kunt u aangeven hoe de website is benoemd)

Gegevens Clubbladen en/of Nieuwsbrieven:
- Wij hebben*  Geen Clubbladen en/of Nieuwsbrieven (als uw vereniging GEEN Clubbladen en/of nieuwsbrieven heeft klikt u deze RadioButton aan)
- Wij hebben*  Wel Clubbladen en/of Nieuwsbrieven (als uw vereniging WEL Clubbladen en/of Nieuwsbrieven heeft klikt u deze RadioButton aan)
Als uw vereniging clubbladen en/of nieuwsbrieven uitgeeft kunnen deze ook geplaatst worden op de website van Vogelverenigingen District Zuid-Holland.
Deze clubbladen en/of Nieuwsbrieven kunnen vanaf januari 2021, met het speciale formulier "Clubbladen/Nieuwsbrieven" ingestuurd worden.
Aanleveren als PDF- of Word-document aub, andere formats worden niet geplaatst.

Gegevens Tentoonstelling:
- Soort Tentoonstelling (hier kunt u aangeven wat voor soort tentoonstelling u gaat organiseren)
- Sluiting inschrijven (dag) (hier kunt u aangeven tot op welke dag er ingeschreven kan worden)
- Datum sluiting inschrijven (hier kunt u aangeven tot op welke datum er ingeschreven kan worden)
- Tijd sluiting inschrijven (hier kunt u aangeven tot hoe laat er ingeschreven kan worden)

Inbrengen Tentoonstellingsvogels:
- Vogels inbrengen (dag) (hier kunt u de dag aangeven wanneer de vogels ingebracht dienen te worden)
- Datum inbrengen vogels (hier kunt u de datum aangeven wanneer de vogels ingebracht dienen te worden)
- Tijd (van - t/m uur) (hier kunt u de tijd aangeven wanneer de vogels ingebracht dienen te worden, bijv.: 14:00 t/m 21:00 uur)
- en/of Tijd (van - t/m uur) (hier kunt u de tijd aangeven wanneer de vogels ingebracht dienen te worden, als de zaal tussendoor gesloten is)

Keurdag wedstrijdvogels:
- Keuren op (dag) (hier kunt u de dag aangeven wanneer de vogels gekeurd worden)
- Aanvang Keurdag (hier kunt u aangeven vanaf hoe laat de vogels gekeurd worden)

Opening Tentoonstelling (1)
- Opening TT (dag) (hier kunt u de dag aangeven wanneer de tentoonstelling geopend wordt)
- Tijd van - t/m uur (hier kunt u de tijd aangeven wanneer de tentoonstelling geopend wordt, bijv.: 19:30 t/m 20:00 uur)

Andere openingsdagen en tijden (2) t/m (4):
Hier kunt u de andere openingsdagen en tijden van de tentoonstelling aangeven.
- Opening TT (dag) (hier kunt u de dag aangeven wanneer de tentoonstelling geopend is)
- Tijd van - t/m uur (hier kunt u de tijd aangeven wanneer de tentoonstelling geopend is, bijv.: 10;00 t/m 22:00 uur)

Reglementen en inschrijfformulier:
- Reglement toevoegen (hier kunt u het reglement toevoegen (dit mag een PDF- of Word-document zijn)
- Inschrijfformulier toevoegen (hier kunt u het inschrijfformulier toevoegen (dit mag een PDF- of Word-document zijn)

Vraag / Opmerkingen / Bijzonderheden:
- Vraag/Opmerkingen/Bijzonderheden (hier kunt u uw vraag, opmerking en/of bijzonderheden kwijt)

Verzenden:
- Als u alle gevraagde gegevens heeft ingevuld kunt u op de knop "Verzenden" klikken met uw muis.
- Er verschijnt dan een bedankt scherm en uw gegevens worden dan zo spoedig mogelijk verwerkt.

Namens het bestuur van district Zuid-Holland
Hartelijk dank voor uw medewerking

Lex Kaptein.